مندرج در ژورنال شماره ۹۳۳ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
یکی از مجلات معتبر موسیقی “اسپین” توماج صالحی را از میان لیست بلندبالایی از موسیقیدانها بهعنوان اثرگذارترین شخص ایران در موسیقی سال ۲۰۲۵ معرفی کرد. نام توماج از میان شخصیتهای معروف و مشهور جهانی همچون تیلور سویفت خواننده آمریکایی، لوسین گرینج بنیانگذار یونیورسال موزیک، فیروز خواننده لبنانی، استیو وَنزَنت گیتاریست آمریکایی و طارق شریف و مت زینگلر بانیان بزرگترین فستیوال رپ دنیا به نام “رولینگ لاد” قرار داده شده است.
توماج در مصاحبهای که به همین مناسبت با مجله “اسپین” داشته گفته است که “بزرگترین انگیزهٔ من (برای مبارزه) تغییر توازن قدرت به نفع مردم است، به شکلی که به دستیابی ما به آزادیهای سیاسی و مدنی بینجامد، تا در نهایت بچههای ایران آیندهٔ بهتری داشته باشند.”
تمامی کارهای هنری توماج در خدمت انقلاب زن زندگی آزادی و صدای انقلاب بوده و هست. او در برابر رژیم اسلامی لحظهای سر خم نکرد و صدای مردم است و حتی اگر هیچ کار جدیدی هم انجام ندهد، بهقدر کافی در خدمت مردم و انقلابش گفته و نوشته و سروده و خوانده است! به همین دلیل بسیاری در داخل و خارج از او بهعنوان “فرزند ایران و جهان” یاد میکنند.
انقلاب “زن زندگی آزادی” روزبهروز الگوها، سمبلها، قهرمانان و رهبران خود را به جامعه و جهان معرفی میکند. سپیده قلیان به محض آزادی از زندان بدون حجاب فریاد زده “خامنهای ضحاک، میکشیمت زیر خاک”، آهو دریائی با اعتراض عریان خود جنبش علیه حجاب اسلامی و اجباری را گامهای اساسی به جلو برده. پرستو احمدی با “کنسرت کاروانسرا” ازیکطرف شجاعت خود و از طرفی عمق تضاد جامعه مدرن را علیه خرافه و جهل و عقبماندگی نشان میدهد. دختر جوانی که در فرودگاه در میان جمعیت عمامه آخوند مرتجع را بر میدارد و… بازتاب جامعهای است که بیوقفه برای سرنگونی در حال نبرد است.
اینها همه بخش کوچکی از مبارزات مردم و الگوها و سمبلهایی هست که در این انقلاب علنی شده است. جامعه ایران در هر شهر و روستا سرشار از سپیده قلیانها، توماج صالحیها، آهو و نرگس و پرستو و… هاست و چنین جامعهای و چنین انقلابی هیچ نوع دیکتاتوری را بر نمیتابد. چه امروز، قبل از سرنگونی رژیم و چه فردا پس از پیروزی انقلاب زیبای زن زندگی آزادی.
سردبیر این شماره: کیوان جاوید
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳