سه‌شنبه ۱۶ بهمن محاکمه هادی مطر آغاز شد.

محاکمه ضارب سلمان رشدی – رضا درویش

مندرج در ژورنال شماره ۹۵۶ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

سه‌شنبه ۱۶ بهمن محاکمه هادی مطر آغاز شد. این مسلمان افراطی با پانزده ضربه چاقو سلمان رشدی نویسنده کتاب آیات شیطانی را تا پای مرگ برد. سلمان رشدی ضاربش را فرشته مرگ نامید. این نام‌گذاری برای مردم ایران می‌تواند یادآور روزی باشد که خمینی به ایران آمد و حامیانش او را فرشته خواندند.

سلمان رشدی مدتی را به مداوای جراحات ناشی از ضربات چاقو و اثرات ترومای تهاجم یک فرد تربیت شده برای “اهداف الهی” صرف کرده است. او با ازدست‌دادن یک‌چشم و ازکارافتادن یک‌دست سرانجام تصمیم می‌گیرد با نوشتن کتابی بنام چاقو پاسخ حمله ضارب را با زبان هنر بدهد. اینجا موضوع این نیست که ضارب کتاب آیه‌های شیطانی را نخوانده است. نکته در خور توجه این است که یک نویسنده آن‌قدر فکرش توسعه‌یافته است که حتی بعد از اینکه توسط عوامل فاشیسم اسلامی مورد سوءقصد واقع شده و به طور جسمی و روحی آسیب جدی دیده در پاسخ به این اقدام قرون‌وسطایی تصمیم می‌گیرد کتابی بنویسد تحت عنوان “چاقو” و نشان دهد که ابزار برنده او استفاده از حق آزادی بیان است.

با درنظرگرفتن هر دو سوی ماجرا سؤال اساسی و قابل‌تأمل این است: ماحصل تقابل تروریسم ویرانگر اسلامی از یک‌سو و تلاش مردم متمدن که خواهان زندگی انسانی هستند از سوی دیگر چیست؟ تروریسم اسلامی همه سعی‌اش این بوده که از عقب‌مانده‌ترین افکار قرون‌وسطایی پاسداری کند. نتیجه تمام وحشت پراکنی و نفرت افکنی‌اش به شهادت آنچه از گلوی مردم خشمگین فریاد زده شده فقر، فساد و فلاکت بوده است و نابودی اجتماعی و روحی و فرهنگی و…

از سوی دیگر در کشورهای اسلام زده توده وسیع مردم از این دینی که جز “عذاب الیم” و “مصیبت عظمی” چیزی نصیبشان نشده روی‌گردان و حتی بیزارند. برای مثال، مردم معترض عراق بارها شعار داده‌اند “نه شیعی، نه سنی، مدنی، مدنی” همچنان که مردم مبارز در سراسر ایران امروز فریاد دادخواهی سر می‌دهند، در مسیر رسیدن به عدالت و آزادی و رفاه به‌پیش می‌روند و نیروهای اسلامی و ارتجاعی را به عقب می‌رانند.

وظیفه ما مردم آزادی‌خواه است که با تداوم انقلاب زن زندگی آزادی و به پیروزی رساندنش، جامعه را از شر اسلام سیاسی و تروریسم اسلامی برهانیم.

سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *