یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار تحقیقی، در گزارشی اعلام کرد که مؤسسه کیهان تحت مدیریت حسین شریعتمداری، علی‌رغم حکم دادگاه مبنی بر ابطال سند و تبدیل آن به قرارداد اجاره همچنان به تملک ۲۰۰ هکتار زمین ملی در دماوند ادامه می‌دهد.

زمین‌خواری کیهان: دشمنی رژیم اسلامی با انسان و طبیعت – سینا پدرام

مندرج در ژورنال شماره ۹۵۹ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار تحقیقی، در گزارشی اعلام کرد که مؤسسه کیهان تحت مدیریت حسین شریعتمداری، علی‌رغم حکم دادگاه مبنی بر ابطال سند و تبدیل آن به قرارداد اجاره همچنان به تملک ۲۰۰ هکتار زمین ملی در دماوند ادامه می‌دهد. این زمین‌ها در سال ۱۳۷۵ به طور غیرقانونی به کیهان واگذار شدند؛ ولی پس از اصلاح قانون حفاظت از جنگل‌ها در سال ۱۳۸۲، وزارت جهاد کشاورزی پیگیر بازپس‌گیری اراضی شد و دادگاه حکم به ابطال سند داد. بااین‌حال، کیهان از اجرای حکم خودداری کرده و هنوز از زمین‌ها بهره‌برداری می‌کند.

رانت‌خواری در رژیم جمهوری اسلامی نهادینه شده و همان “قوانین” پر تناقض رژیم، در برابر فشارهای سیاسی و اقتصادی هیچ موقع اجرا نمی‌شود. به‌عبارت‌دیگر منافع عمومی قربانی منافع مشتی غارتگر می‌شود.

زمین‌خواری و جنگل‌خواری به یکی از مشکلات جدی در ایران تبدیل شده است. در سال‌های اخیر، حدود ۳ میلیون هکتار از اراضی دولتی به طور غیرقانونی تصرف شده‌اند. همچنین، بیش از ۲۰ درصد از جنگل‌های کشور در معرض تهدید قرار دارند و حدود ۸۰۰ هزار هکتار از جنگل‌های شمال ایران تخریب شده است. این تخریب‌ها علاوه بر تهدید منابع طبیعی، موجب بحران‌های زیست‌محیطی نظیر سیلاب‌ها و ریزگردها می‌شوند.

چپاول و غارتی که در ایران توسط رژیم اسلامی به شکل سازمان داده شده است قانون جنگل نیست. قوانین جنگل بر حسب نیازهای طبیعی جانداران به وجود آمده است و شرط اساسی ادامه حیات طبیعی است. دزدی‌های سران ریزودرشت رژیم اسلامی برعکس آسایش و تقویت حیات انسانی و طبیعی است. کشتاری دسته‌جمعی و آرام‌آرام در مقیاس میلیونی در ایران در حال جریان است. پایان‌بخشیدن به این فاجعه تنها با پاسخگویی به این نیاز اجتماعی، انسانی و طبیعی میسر خواهد شد. انقلاب انسانی، در مقابل، آن بالانس و هارمونی انسانی است که می‌تواند نیازهای انسانی را بر منفعت مشتی آیت‌الله و میلیاردر غارتگر را سازمان دهد.

 

سردبیر این شماره: سیاوش آذری

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *