مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۴ را با ۱۴۶ رأی موافق تصویب کرد. در این لایحه، بودجه نظامی ۲۰۰ درصد افزایش‌یافته و دست دولت برای برداشت از منابع ارزی باز گذاشته شده است.

لایحه بودجه یا دفترچه حساب مافیای اسلامی؟ – سینا پدرام

مندرج در ژورنال شماره ۹۶۸ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۴ را با ۱۴۶ رأی موافق تصویب کرد. در این لایحه، بودجه نظامی ۲۰۰ درصد افزایش‌یافته و دست دولت برای برداشت از منابع ارزی باز گذاشته شده است. همچنین بودجه صداوسیما در سال جاری ۲۴ هزار میلیارد تومان است که سه برابر سال گذشته است. علاوه بر این، نهادهایی مانند حوزه علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر نهادهای تبلیغاتی مشابه نیز بودجه‌ای مشابه دریافت کرده‌اند. این تخصیص بودجه به رسانه‌ها در حالی است که صداوسیما با کاهش مخاطب مواجه است

افزایش ۲۰۰ درصدی بودجه نیروهای مسلح در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی، مانند حاجی‌زاده فرمانده هوا فضای سپاه، به تهدیدات نظامی علیه اسرائیل و آمریکا ادامه می‌دهند. شایان توجه است که افزایش بودجه نظامی هم‌زمان با کمبود منابع برای تأمین کالاهای اساسی در کشور است.

بودجه امسال نیز همان اولویت‌های بودجه نظامی و امنیتی و ایدئولوژیک سال‌های قبل را دارد. امسال نیز، تخصیص بودجه برای تأمین احتیاجات شهروندان به‌طورکلی کنار گذاشته شده است. بودجه امسال دزدی‌های همیشگی را در شکل عریان‌تری به نمایش گذاشته است. معلوم نیست اگر پولی در بساط این رژیم نیست، چرا این حجم از ثروت مردم باید برای نیروهای سرکوب و دستگاه‌های خرافه‌پراکنی تخصیص داده شود؟ هرسال با تصویب لایحه بودجه رژیم اسلامی، یک‌بار دیگر مردم شاهد این واقعیت هستند که این رژیم به معنای واقعی دم و دستگاهی برای اداره گروه‌های مافیایی مختلف است.

بودجه امسال نیز نشان می‌دهد که رژیم انتظار اعتراضات وسیع‌تری از جانب جامعه را دارد و می‌داند که آمادگی کافی برای مقابله با اعتراضات مردم را ندارد. بودجه سال جاری انعکاس این وحشت رژیم از تحرکات اجتماعی آتی ایران است.

اما مردم ایران، کارگران، معلمان، پرستاران، دانشجویان و بازنشستگان و همه اقشار تحت ستم و تبعیض در اعتراضات خود نشان داده‌اند که بر علیه ریاضت اقتصادی، فساد اداری و دیکتاتوری سیاسی این مافیای دزدسالار تا پیروزی کامل مبارزه خواهند کرد.

 

سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *