مندرج در ژورنال شماره ۹۷۱ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
بودجههای سالانه جمهوری اسلامی اساسا نه برای رفع مشکلات جامعه، فعالیتهای عمرانی و غیره بلکه اساسا برای حفظ نظام تنظیم میشود. افزایش چشمگیر بودجه سپاه بعنوان ارگان سرکوب و صداوسیما بعنوان ارگان مغزشویی و بودجه هنگفتی که صرف دهها نهاد مذهبی میشود نشان میدهد که رژیم تا چه حد از گسترش اعتراضات و شکست در عرصه فرهنگی و ایدئولوژیک وحشتزده است.
بودجه سپاه ۷۵ درصد افزایش یافته و بودجه صداوسیما معادل بودجه ده وزارتخانه است. بخش قابل توجهی از بودجه نیز به حوزههای علمیه، جامعه المصطفی، سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد امر به معروف و مؤسسه آموزشی خمینی و غیره اختصاص یافته که این نیز دو هدف را دنبال میکند. از یکطرف تبلیغ خرافات اسلامی به منظور مقابله با مذهبگریزی مردم و از طرف دیگر رشوه به آیتاللهها و سپاه دین. سهم هنگفتی نیز به وزارت اطلاعات اختصاص یافته است. تا جایی که به اکثریت جامعه، کارگران، معلمان، کادر درمان، بازنشستگان و کارمندان مربوط میشود این بودجه مانند سالهای گذشته نه برای آنها بلکه علیه آنها است. این بودجهای است برای فقر بیشتر و سرکوب بیشتر اکثریت جامعه.
در واقع درآمدی که حاصل استثمار تودههای وسیع مردم و مالیات از جیب مردم است صرف سرکوب همان مردم، مغزشویی و جاسوسی از آنها میشود تا نظام سر پا بماند. اما رژیم هر چه بیشتر برای خرافه و مغزشویی هزینه میکنند مردم بیشتر از فرهنگ و ایدئولوژی حاکم و کل اسلام فاصله میگیرند. کافی است به شکست حکومت در مقابل حجاب و اعتقادات مذهبی اشاره کرد.
اگر جمهوری اسلامی بخود جرات میداد یک رفراندم در مورد بودجه انجام میداد اکثریت قریب به اتفاق جامعه قاطعانه خواهان حذف کامل بودجه سپاه و نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات و صداوسیما و نهادهای مذهبی و بقایای نیروهای نیابتی و اختصاص این بودجه برای تامین زندگی مردم و خدمات رفاهی و عمرانی و آموزشی و غیره میشدند.
اتحاد اکثریت جامعه علیه فقر و فساد و گرانی با دو خواست افزایش حقوق و حقوق پایه برای شهروندان محروم جامعه و خواست قطع بودجه ارگانهای مذهبی و سرکوب و جاسوسی راه مقابله با این بودجه و حکومت است. جنبشی فراگیر حول این خواستها تنها پاسخ به بودجه مفتخوران و سرکوبگران است. جنبشی که همراه با سایر جنبشهای آزادیخواهانه راه پایان دادن به این حکومت و ریشههای فقر و محرومیت را هموار میکند.
سردبیر این شماره: کیوان جاوید
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰