وزیر نیرو، عباس علی‌آبادی، از "ناترازی آب" و کاهش یک‌سوم ذخایر آب کشور خبر داد و از مردم خواست در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

چگونه به جنبش عدم پرداخت فیش آب و برق سازمان داد؟ – سینا پدرام

مندرج در ژورنال شماره ۹۷۷ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

وزیر نیرو، عباس علی‌آبادی، از “ناترازی آب” و کاهش یک‌سوم ذخایر آب کشور خبر داد و از مردم خواست در مصرف آب صرفه‌جویی کنند. هم‌زمان، حسام خسروی، معاون شرکت آبفای تهران، احتمال جیره‌بندی آب در پایتخت را مطرح کرد و اعلام کرد که تنها تا طبقه دوم ساختمان‌ها فشار آب تأمین می‌شود و ساکنان طبقات بالاتر باید پمپ و مخزن نصب کنند.

فرافکنی جدید حضرات مضحک‌تر از همیشه این است که مردم باید صرفه‌جویی کنند. مردم باید مصرف آب و برق و گاز را کم کنند. به آپارتمان‌نشین‌ها می‌گویند برای داشتن فشار کافی آب نیاز به تعبیه پمپ دارند. غافل از این که برای بکار انداختن پمپ آب نیاز به برقی هست که همیشه قطع است. به این می‌گویند معجزه اسلامی.

واقعیت این است که رژیم مافیایی اسلامی ۴۶ سال آزگار به غارت ثروتی دست‌زده است که از قِبِل کار و زحمت میلیون‌ها میلیون انسان زحمت‌کش و کارگر در این کشور به وجود آمده است. ۴۶ سال است که به‌جای صرف‌کردن این ثروت برای رفاه مردم، به حلقوم جنگ و تروریسم و نیروهای منطقه‌ای میلیاردها دلار سرازیر کرده است.

۴۶ سال است که به رانت‌خواری، جنگل‌خواری، دریاخواری، فروش برق، گاز و نفت و تمامی منابع طبیعی موجود، مازوت‌سوزی، سد سازی‌های غیرقانونی و کشاورزی غیرعلمی و هدردادن منابع آبی و فرسوده کردن خاک و هزاران تعرض دیگر بر مال و جان مردم پرداخته‌اند و اکنون تقصیر را گردن مصرف “بالای” مردم می‌دانند. یک‌ذره شرم در وجودشان نیست.

چاره چیست؟ مردم باید با تشکل در شبکه‌های مختلف به جنبش عدم پرداخت آبونمان‌های آب و برق و گاز و تا جای ممکن تمامی عوارض دولتی دامن بزنند. این امر شدنی است و مستقیماً به بهبود مالی شهروندان منجر می‌شود. باید به اعتراضات نیابتی بر علیه آلودگی‌های محیط زیستی ناشی از سیاست‌های سودجویانه رژیم سازمان بدهیم. در دنیایی که شبکه‌های اجتماعی حرف آخر را می‌زنند باید با توفان توییتری، ایجاد شبکه‌های مدیای اجتماعی به جنبش عدم پرداخت فیش‌های دولتی سازمان بدهیم. تشکل‌یابی راه چاره مبارزه با فلاکتی است که رژیم مافیایی بر سر ما آوار کرده است.

 

سردبیر این شماره: سیاوش آذری

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *