مندرج در ژورنال شماره ۹۸۰ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
دولت بریتانیا تدابیر امنیتی جدیدی برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی اتخاذ کرده است. این تدابیر شامل ثبتنام تمامی افرادی است که به نفع رژیم اسلامی در بریتانیا فعالیت میکنند. این طرح حتی گروههای جنایتکار نیابتی که از خاک بریتانیا اقدام میکنند را هم شامل میشود. در صورت عدم همکاری، افراد ممکن است با مجازات پنج سال زندان روبرو شوند. این اقدام بخشی از سامانه جدید “ثبت نفوذ خارجی” است که هدف آن مقابله با تهدیدات امنیتی ناشی از نفوذ مخفیانه خارجی است.
جارویس معاون امنیتی وزیر کشور بریتانیا گفت که از سال ۲۰۲۲ تاکنون، بیست توطئه رژیم حاکم در ایران در بریتانیا کشف و خنثی شده است.
در سالهای گذشته ما همچنین شاهد بستهشدن مرکز اسلامی هامبورگ و مؤسسه “امام علی” در استکهلم بودهایم. هر دو مؤسسه سالهای سال به جاسوسی علیه مخالفان رژیم اسلامی در آلمان و سوئد مشغول بودند.
دراینکه مماشات دولتهای اروپایی با رژیم اسلامی در اصل بیانکننده منافع دول اروپایی در ایران است کمترین تردیدی نباید کرد. دولتهای غربی و آمریکا با درجههای مختلف این مماشات را هم در عمل و هم در حرف بارها و بارها نشان دادهاند. تمامی سیاست این دولتها در ۴۶ سال گذشته صرفاً در جهت مهار رژیم اسلامی در چهارچوبهایی بوده است که به منافعشان کمترین زیان را وارد کند. اینکه رژیم اسلامی در طی این چند دهه چه جنایاتی را بر علیه مردم ایران سازمان داده است کمترین تغییری در این نوع سیاستهای مماشاتگرایانه نداده است.
ما همواره تأکید کردهایم راه مقابله با تروریزم رژیم اسلامی بایکوت کامل سیاسی جمهوری اسلامی در تمامی مجامع بینالمللی و تعطیلی کامل سفارتخانهها و مراکز دیگر متصل به رژیم مانند مساجد و سازمانهای تبلیغاتی اسلامی است.
از سوی دیگر هر درجه افزایش ابتکارات اعتراضی مردمی در ایران و خارج از ایران، دولتهای غربی را زیر فشار قرار خواهد داد تا تغییراتی در سیاست مماشات خود بدهند. با اوجگیری دوباره جنبش سرنگونی در ایران، بدون شک ما شاهد اقدامات بیشتر و تغییراتی در سیاست این دولتها بر علیه رژیم اسلامی خواهیم بود. سیاستهای انفعالی و مماشاتگرانه دول غربی نتیجهای جز شکست نداشته است. انقلاب در ایران “دیپلماسی” دول غرب را بهسوی بایکوت رژیم اسلامی در سطح بینالمللی تغییر خواهد داد.
سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰