پزشکیان این نوکر درگاه خامنه‌ای در یک سخنرانی می‌گوید: "قدیم که کولر نبود، پنکه هم نبود ما تو خونه هامون مگر مشکلی داشتیم. همین یک کار را اگر انجام بدهید ما در کشور دیگر مشکل برق نخواهیم داشت."

وقاحت و حماقت پزشکیان – منظر دریاکناری

نشریه ژورنال شماره ۱۰۴۲ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

پزشکیان این نوکر درگاه خامنه‌ای در یک سخنرانی می‌گوید: “قدیم که کولر نبود، پنکه هم نبود ما تو خونه هامون مگر مشکلی داشتیم. همین یک کار را اگر انجام بدهید ما در کشور دیگر مشکل برق نخواهیم داشت.”

در قدیم ما بیمارستان و پنی‌سیلین و واکسن هم نداشتیم، مگه مشکلی پیش می‌آمد؟ گاز و برق و هواپیما هم نداشتیم، مگه مشکلی داشتیم؟ نه خیر اصلاً زندگی در عصر شکارورزی چه مشکلی داشت؟ صبح‌ها مردان خانواده نیزه‌ها را تیز می‌کردند و پوست خرس می‌پوشیدند و به شکار حیوانات می‌رفتند و با دست پُر به خانه بر می‌گشتند و خانم خانه هم لوبیاپلو درست می‌کرد و کله پاچه بار می‌گذاشت و مشکل کمبود جمعیت هم نداشتند.

و اما حالا این وقاحت و حماقت سران حکومت اسلامی آنچنان در هم تنیده است که برای خلاصی از دست این جماعت فقط می‌توان به چاقوی تیز جراحی پناه برد. جمهوری اسلامی آن‌چنان شکست‌های سخت و سهمگینی خورده است که دیگر قید هر آنچه که به زندگی انسانی مربوط می‌شود را زده است.

هر چند این اراجیف خشم مردم را نسبت به این دزدان سر گردنه بیشتر می‌کند؛ هر چند همه به عینه می‌بینند که کارگزاران این حکومت به چه ثروت‌های نجومی تکیه زده‌اند؛ هر چند مردم می‌بینند که این قشر طفیلی برای درمان چه هزینه‌های هنگفتی می‌پردازند و برای معالجات عازم پیشرفته‌ترین کشورهای اروپایی هم می‌شوند؛ هر چند کاخ‌های اسلامی‌شان در فصل تابستان خنک و در فصل زمستان گرم است و هر چند … اما سهم مردم غوطه ور تر شدن بیشتر در فقر و فلاکت است.

این وضعیت تنها با تبدیل شدن مردم به یک گلوله آتش و به جان حکومت افتادن به سرانجام منطقی و انسانی می‌رسد. جامعه به حکومت اسلامی نشان داده است که همه آنچه که انسانی است را برای همین روزها و همین لحظات می‌خواهد. جامعه برای بهترین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی و رفاهی و بهداشتی می‌جنگد و برای رسیدن به موقعیت اجتماعی شتاب دارد و درد حکومت اسلامی نیز دقیقاً اینجا است که نمی‌تواند فکراً و عملاً مردم را به عصر جاهلیت و بربریت اسلامی برگرداند. عمر این حکومت تمام شده است باید درهم‌شکسته شود.

 

سردبیر این شماره: کیوان جاوید

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *