مندرج در ژورنال شماره ۴۵ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
لیلا ارشد مددکار اجتماعی، تبعات یارانهایشدن وسایل پیشگیری از بارداری را برای اقشار آسیبپذیر جامعه بسیار منفی ارزیابی کرده و به خبرنگار «شرق» میگوید: «تصمیمات این چنینی برای محدود یا گران کردن وسایل پیشگیری از بارداری میتواند صدمات جبران ناپذیری به قشر آسیبپذیر جامعه وارد کند».
در سالهای اخیر مجلس و تمام ارگانهای رژیم تلاش کردهاند با دستآویز قرار دادن پیر شدن جمعیت کشور در سالهای آتی، سیاست فرزندآوری را به اشکال مختلف تبلیغ و حتی تحمیل کنند. یکی از مهمترین و شومترین اقدامات در این راستا، یارانهای شدن وسایل پیشگیری از بارداری است. امری که صدای اعتراض پزشکان و متخصصان این عرصه را هم درآورده است. در شرایطی که به دلیل دزدیهای نجومی و سیاستهای اقتصادی حکومت ، اوضاع معیشت مردم روزبهروز رو به قهقرا میرود، طبیعی است که خانوادهها تمایلی برای فرزندآوری نداشته باشند. روشن است که در چنین شرایطی تعداد بسیاری بارداری ناخواسته هم اتفاق میافتد و با در دسترس نبودن وسایل پیشگیری این آمار چندین برابر خواهد شد. از طرفی با ممنوعیت سقط جنین مرگ و میرهای زیادی در انتظار مادران و نوزادان خواهد بود.
وجه دیگر فاجعه، شیوع گسترده بیماریهای مقاربتی و از جمله ویروس اچ.آی.وی است. ایران حتی پیش از این هم در زمینه انتقال این ویروس وضعیت اسف باری داشت. این سیاستهای جنایتکارانه پیش از هر چیز، جان و سلامت زنان را هدف قرار داده است. زنانی که بیش از پیش در کار سرنگونی این حکومت و لغو قوانین وحشیانه آن هستند.
سردبیر این شماره نشریه ژورنال: سوسن صابری
* نقل قول از ژورنال با ذکر منبع آزاد است: نشریه روزانه ژورنال journalfarsi.com