مندرج در ژورنال شماره ۷۸۵ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
معاون صدای سازمان صداوسیما خبر داد که امسال هم مثل سالهای گذشته با پخش آئینهای سنتی، نوحهخوانی، مقتلخوانی در شبکههای مختلف رادیویی تلاش میشود که رادیو به یک حسینیه بزرگ برای عزاداران حسینی تبدیل شود تا “زمینه زیارت نیابتی را برای مردم عزیز کشور” فراهم شود!
واقعاً این ابله خدا نمیداند که “مردم عزیز کشور” از رسانههای حکومتی بهاندازه خود حکومت و حکام اسلامی و آیتاللههایش منزجر و متنفرند؟ نمیداند که دیدن برنامهها و چهرهها و صداها و شنیدن عربدههای محرم حال “مردم عزیز” را به هم میزنند؟ نمیداند که مردم، مخصوصاً جوانان در ایران با دسترسی به رسانهها و شبکههای اجتماعی در ارتباط متقابل و فعال و گسترده با جهان هستند و شبانهروز به این حکومت و صدا و سیمایش تف میکنند؟
همه اینها را حکام اسلامی میدانند و حتی امید ندارند که این کارهای مضحک فرجی برای حکومت حاصل کند. اما حکومت اسلامی شرکت سهامی چپاول است که شغل سهامدارانش این است که با هر راهی که بلدند و به عقلشان میرسد کانالی برای جذب پول و ثروت برای خود و دوروبریهایشان فراهم کنند. “حسینیه رادیویی” هم به نام “زیارت نیابتی برای مردم عزیز” – مردمی که از هر چه حسینیه و مسجد و محرم است منزجرند – در واقع امکانی برای تجارت مستقیم پول و ثروت برای آقازادههای عزیز حکومت است! بعلاوه، باید گفت مراسم محرم در خیابانها یا خلوت است یا به “حسین پارتی” تبدیل میشود. تصور میکنند با “حسینیه رادیویی” میتوانند محرم را داغ جلوه دهند!
حکومتی که در سالهای گذشته – سالهایی که خبری از اینترنت و شبکههای اجتماعی نبود – در جنگ نوارهای صوتی و ویدئویی و آنتنهای بشقابی از مردم شکست سنگینی خورده است، امروز میخواهد برای جوانانی که بیشترین ارتباط اینترنتی را با جهان دارند، برای جوانانی که در کف خیابان عزاداریهای حکومتی را به دیسکوهای متحرک تبدیل میکنند، “حسینیه رادیویی” راه بیندازد.
در ایران بعد از انقلاب زن زندگی آزادی، در فضای شکاف عمیق میان مردم و حکومت، در فضای صفآرایی گسترده مردم علیه حکومت، سران حکومت با اقدامات مسخرهای مثل راهانداختن “حسینیه رادیویی”، با قراردادن بیشتر خودشان در معرض چشم و گوش جامعه، مردم را مصممتر میکنند هر چه زودتر شرشان را از جامعه بکنند.
سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳