مندرج در ژورنال شماره ۸۳۴ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
“به دستور دادستان محترم فروش نان به اتباع ممنوع میباشد. در صورت تخلف با آن واحد نانوایی طبق مقررات برخورد خواهد شد.”
این بنر مربوط به هشتاد سال پیش و دورۀ رونق فاشیسم هیتلری نیست. این بنر مربوط به آفریقای جنوبی و در رابطه با سیاه پوستان نیست. این بنر روز جمعه یعنی دیروز به یکی از دیوارهای شهر بر سر در آویزان شده است. گویی متنی از تاریک خانۀ تاریخ و دوران بردهداری به عصر ما پرتاب شده باشد. این برگ کثیف به دستور “دادستان محترم” به دیوار چسبانده شده. عدهای راسیست نژادپرست هم با لمپنیسم کامل دادستان “محترم” را همراهی میکنند. دولت عامل کمبودها و گرانیهای روزافزون را افغانستانیها میداند. یک حکومت تا مغز استخوان فاسد که هر روز پروندۀ یک اختلاس میلیارددلاری یکی از سرانش رو میشود. دادستان فقط چند ساعتی بعدازاین امرونهی فهمید که چه غلطی کرده و حرفش را نیمه نصفه به شیوه آخوندی پس گرفت. او بعدتر در توضیح این بنر گفت که این ممنوعیت تنها مربوط به نان یارانهای است. جلالخالق مثل این است که در اروپا به ایرانیان پناهنده گفته شود حمایتهای دولتی نظیر بیمه و درمان و… شامل حال شما نمیشود و به بازار آزاد مراجعه کنید. مردم که دو سال است هر روز دارند در خیابانها انسانیت را نمایندگی میکنند در این مورد هم مشت بدهان حکومت خواهند کوبید.
انتظار میرود مردم، همانها که برای کودکان افغانستانی که بهخاطر نداشتن شناسنامه- که این هم از “کرامات حکومت است” – از تحصیل بازمانده بودند، کلاسهای درس راه انداختند، مقابل این فشارهای دولت فاشیست اسلامی بایستند. بازنشستگان و پرستاران و بخشهای مختلف معترض باید در سخنرانیهای خود به این موضوع بپردازند. در خیلی از تظاهراتها به درست شعار “یک اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه” سر داد ه میشود. قطعاً افغانستانیها اختلاس نکردهاند. همان اختلاسهای میلیاردی اگر کم شود مردم کمبود نان و آب و اجارهخانه و… نخواهند داشت.
در اروپا مردم مدرن و انساندوست در صف مدافعان پناهندگی به خیابان میآیند و از حق پناهندگی، پابهپای پناهجویان و “خارجیها” دفاع میکنند. چنین انتظاری از بشریت مدرن در ایران هم میرود. نباید اجازه دهیم حکومت دزدیها و غارتگریهای خود و چپاول سفرۀ ما مردم را به گردن افغانستانیها بیندازد.
سردبیر این شماره: کیوان جاوید
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳