مندرج در ژورنال شماره ۸۷۴ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
خامنهای در دیدار ۷ آبان ۱۴۰۳(بعد از حمله اسرائیل در ۵ آبان) با خانواده کشتهشدگان امنیت گفته؛
“مسئولان همانگونه که درباره امنیت «مرزها و…» وظایف دارند، در زمینه حفظ امنیت روانی مسئولاند” و بر ضرورت برخورد با مرجفون یعنی کسانی که مردم را از جمله در فضای مجازی با شایعات یا تحلیلها و تفسیرهای غلط دچار تشویش و اضطراب و ترس و تردید میکنند، یادآور شد.
مرجفون اصطلاحی است که در قرآن برای توصیف افرادی بهکاررفته که در شرایط بحرانی و دشوار با شایعهپراکنی، ایجاد تردید و تضعیف روحیه جامعه، سعی در ایجاد ترس و نگرانی در میان مردم دارند.
بعد از حملات اسرائیل به مراکز نظامی جمهوری اسلامی سیستم دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ضربات سنگینی را متحمل شد. مردم از شکست و ضربات وارد شده به جمهوری اسلامی خوشحال شدند، خامنهای و سپاه در اوج بی قدرتی مورد تمسخر قرار گرفتند.
خامنهای دو روز بعد از شکست اقتدار نظامی به جمعکردن عوامل مزدور و بسیجی مشغول شد. او با استفاده از واژه مرجفون با لحن هشدار و تهدید و مجازات الهی (که چیزی جز بریدن زبان و اعدام در جمهوری اسلامی نیست) متوسل شد.
خامنهای همچنین در دیدار ۵ آبان درباره «جنگ خاکستری» میگوید؛ «جوامع دائماً در یک فضای ابری مهآلود مشغول زورآزمایی ژئوپلیتیک با رقبای منطقهای و فرامنطقهای خود هستند و رویدادهای روزمره خبری مانند دیدارها و نشستهای سیاسی و رفتوآمدهای دیپلماتیک و انعقاد قراردادهای اقتصادی و ازایندست رخدادها، همهوهمه وجوهی از جنگ خاکستری هستند».
جنگ خاکستری عملیاتهای نیابتی و سایبری است که جمهوری اسلامی را قادر میسازد از طریق متحدان منطقهای و گروههای همپیمان خود، مانند حزبالله، حماس، و…، اقدامات تهاجمی انجام دهد.
نیروهای نیابتی در شرُف فروپاشی یا فاصلهگرفتن از جمهوری اسلامی هستند. اعتراضات مردمی یک دهه گذشته، و انقلاب زن زندگی آزادی و ضربات سنگینی که به حوزه “اقتدار” نظامی جمهوری اسلامی در ۵ آبان وارد شده، مقابله با مردم با لحن تند و تهدیدآمیز را دشوار و ناممکن کرده است!
مردم به دلیل شرایط اقتصادی و مشکلات داخلی، تمرکزی بر حملات نظامی خارج از کشور ندارند. درعینحال، مردم در سطح عمومی نیز از سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی و حمایت از گروههای مقاومت ناراضیاند و ترجیح میدهند که منابع و بودجه کشور به مسائل داخلی اختصاص یابد.
سردبیر این شماره: آذر پویا
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳