مندرج در ژورنال شماره ۸۹۶ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
لادن عباسیان، رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران، روز یکشنبه ۴ آذر، آمار مبتلایان به ایدز در این ایران را نگران کننده دانست و هشدار داد که “انتقال اچآیوی از طریق روابط جنسی در ایران افزایش یافته است.”
طبق آخرین آمار ۱۴۰۳، تست اچ آی وی ۲۴ هزار و ۷۶۰ نفر مثبت شده است، اما تخمین زده میشود که ۴۴ هزار نفر HIV مثبت داشته باشند.
بسیاری از متخصصان امور بهداشتی عدم آموزشهای جنسی لازم از سنین کودکی، نبود اطلاعات لازم در مورد بهداشت روابط جنسی، عدم دسترسی به کاندوم، تابوهای مذهبی و سنتی مربوط به اچ آی وی و موانعی ازایندست را از دلایل اصلی رشد بیماریهای مقاربتی و از جمله ایدز در ایران میدانند.
گرچه آمار دولتی همواره بسیار کمتر از آمار واقعی در مورد بیماریهای مقاربتی را نشان میدهند، اما اینچنین درصدی از افزایش بیماری ایدز و شیوع ویروس اچ آی وی نشان از عدم تمایل و ناکارآمدی سیستم بهداشتی و آموزشی در مقابله با بیماریها در ایران تحت حاکمیت رژیم اسلامی دارد.
در جهان امروز، در بسیاری از کشورهای مدرن آموزشهای بهداشت جنسی در صدر برنامههای آموزشی در مدارس را تشکیل میدهد. در مقابل رژیم اسلامی با ترویج کودکهمسری، غیرقانونی کردن سقط جنین، آپارتاید جنسی و جنسیتی، ممانعت از استفاده شهروندان از بهترین روشها جلوگیری، فرهنگ عقب ماندهای را در جامعه ترویج میدهد که مستقیماً جان و سلامت شهروندان را به مخاطره انداخته است.
از سوی دیگر ما شاهد پیشرفتهای شگرفی در علم پزشکی برای یافتن درمان ویروس اچ آی وی در عرصه جهانی هستیم که امیدها را برای شکست این ویروس در آینده نزدیک روشنتر کرده است.
ویروسها و میکروارگانیسمها میتوانند کشنده باشند و شیوع و رشد آنان طبعاً پیچیده هستند و در غالب موارد به آمادگی درمانی – بهداشتی و تخصیص امکانات جامعه در امور پزشکی مربوط میشود. بیهیچ تردیدی تخریب زیرساختهای بهداشتی – درمانی و محیط زیستی ایران توسط رژیم اسلامی عامل اصلی شیوع بیماریهایی واگیری مانند ایدز است. با نابودی اَبَر ویروس جمهوری اسلامی جامعه با آمادگی کامل به مقابله با دیگر بیمارهایی دست میزند که مضر به حال انسان است.
سردبیر این شماره: کیوان جاوید
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳