مندرج در ژورنال شماره ۹۲۴ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی، روز شنبه ۸ دی، درباره تزریق آب مقطر بهجای داروی شیمیدرمانی به بیماران سرطانی در بیمارستان بینالمللی تبریز، گفت که دراینخصوص ۲۰ پرونده قضایی تشکیل شده است.
همه ما میدانیم که سیستم بهداشت و درمان در ایران تبدیل به تجارتی کثیف و پرسود برای مافیای دارو و قاچاق اعضای بدن شده است که مستقیماً و بلاواسطه از جان انسانها ارتزاق میکند، مافیایی که مثل تمام موارد مشابه به سپاه پاسداران و سران ریزودرشت حکومتی وصل است.
در مورد اخیر ظاهراً این اقدام توسط تعدادی از کادر درمان بیمارستان صورتگرفته است. ناگفته پیدا است که انگیزه این اشخاص چیزی جز ایجاد درآمد برای گذران زندگی خود و خانوادهشان نبوده است. اینها جانی بالفطره نیستند. اگر حقوق و مزایایی در شأن شغلشان دریافت میکردند چهبسا جانشان را هم برای بیماران فدا میکردند. این گفته به معنای تبرئه این افراد نیست اما در چنین مواردی باید به دنبال مقصر اصلی بود.
وقتی دزدی و چپاول به امری روزمره و سیستماتیک در نظام اداری یک کشور تبدیل میشود و از آن مهمتر هنگامی که ارزش جان و شأن و حرمت انسان هر روز و هر ساعت توسط حاکمین لگدکوب میشود بروز چنین فجایعی دور از انتظار نیست.
یکی از بزرگترین جنایات حکومت اسلامی در ایران، بیارزش کردن جان انسان است؛ کاری که حکومت به هزار و یک شکل مشغول انجام آن است. این حکومت امروز یا فردا رفتنی است و باید از امروز در تلاش بود تا در آینده جامعهای بسازیم که حتی فکرکردن به چنین اعمالی دون شأن شهروندانش باشد.
اولین اقدام همانطور که اشاره شد تأمین معاش و رفاه همه مردم و ازجمله کارکنان بخش بهداشت و درمان است. کارمند و پرستاری که مشکل مالی نداشته باشد دلیلی برای گرفتن رشوه و فروش دارو نخواهد داشت.
اما در کنار رفع مشکلات معیشتی مردم، احیای حرمت لگدمال شده انسان و ارزش انسان در جامعه یک وظیفه فوری نظام سیاسی موجود در جامعه است. انسان و هر آنچه به او و حیات و منزلتش مربوط میشود باید محور اداره جامعه و فلسفه سیاسی حاکم بر آن باشد.
انسان و انسانیت منهای هر هویت کاذب ملی، مذهبی، قومی و جنسیتی و لغو بردگی مزدی معیار اصلی و اصل اساسی اداره جامعه خواهد بود. پیش بهسوی انقلابی انسانی برای جامعهای انسانی.
سردبیر این شماره: کیوان جاوید
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳