صدیقی، امام جمعه تهران: "برخی علما درس خوانده‌اند، اما رنگ خدا ندارند!"

رنگ خدا در دل صدیقی امام جمعه موقت تهران -شهاب بهرامی

مندرج در ژورنال شماره ۹۲۷ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

صدیقی، امام جمعه تهران: “برخی علما درس خوانده‌اند، اما رنگ خدا ندارند!”

امان از گردش روزگار! بعضی وقتا آدم از کار این روزگار در عجب می مونه. آخه یکی پیدا نمیشه به این کاظم صدیقی بگوید، اگر حرف نزنی فکر می‌کنی لالی؟ خب ببند این چاک ناپاک دهانت را، سنگِ پا. اگر دروغ گفتن کنتور ندارد، وای به طول و عرض وقاحت و بی‌شرمی! صدیقی در خطبه نماز جمعه همین هفته در تهران می‌گوید: “یک عده از علما درس خوانده‌اند، ولی رنگ خدا ندارند، متمایل به دنیا هستند و به شرق و غرب باج می‌دهند و از بردن نام خدا می‌ترسند” و با اشاره به مزدوران قمه‌کش و لباس‌شخصی میگوید: “یک عده از توده‌های مردم درس دینی نخوانده‌اند ولی پیرو علما هستند و در مکتب عالم تربیت شده‌اند.”

این اشارات در ادامه صحبت‌های علم الهدی، آن یکی وقیح  منبرنشین  خامنه‌ای است که نمایندگان مجلس را که از ده‌ها قیف امنیتی و شورای نگهبان و غیره رد می‌شوند، جاسوسان آمریکا و اسرائیل می نامد. مبارک باشد. مرکب زمین‌خواری این بابا هنوز خشک نشده بود (زمین‌خواری ۱۰۰۰ میلیاردی آیت‌الله صدیقی و پسران) که پرونده اختلاس و دزدی و اجاره ماهانه یک‌میلیاردی برای هتل جهان ایشان تیتر اول روزنامه‌های کشور شد.

دارند پایان عمر ننگینشان را می‌بینند، فردای سیاه و تاریک هر روز از جلو چشمانشان رژه می‌رود، در چنین شرایطی بالایی‌ها به جان هم افتاده، هر روز و هر ساعت یکدیگر را افشا می‌کنند، برای نجات  خودشان از روی هم رد می‌شوند و حتی به نزدیک‌ترین کسانشان هم رحم نمی‌کنند. علم الهدی و صدیقی و بقیه همپالگی‌هایشان از این قماش اند. پس هر چه حجم دزدی و وقاحت بیشتر باشد، به کارگاه رنگرزی خدا نزدیک‌ترند.

نمایندگان مجلس با شنیدن صدای پای انقلاب، صدای خردشدن  ستون فقرات رژیم را حس کرده و رسماً رهبری را به‌خاطر شرایط حاضر مؤاخذه می‌کنند. تلاش علم‌الهدی و صدیقی و بقیه، جلوگیری از عمیق‌تر شدن شکاف در بالای حکومت است تا از بی‌اعتباری و بی‌آبرویی بیشتر خامنه‌ای در میان خودی‌ها جلوگیری کنند، غافل از اینکه دیر از خواب غفلت برخاسته‌اند. اسد شانس فرار داشت، این آقایان به کدام جهنم‌دره فرار کنند؟

 

سردبیر این شماره: کیوان جاوید

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *