عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب گفت: "حدود ۶۰۹ دشت در کشور داریم که متأسفانه به دلیل اضافه برداشت‌های آب، ۴۲۲ دشت در وضعیت بحرانی قرار دارد". او اضافه کرد: "بیش از ۳۰۰ دشت دچار فرونشست شده‌اند که باید برای آن فکری کرد."

فرونشست۳۰۰ دشت در ایران – کیوان جاوید

مندرج در ژورنال شماره ۹۹۴ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب گفت: “حدود ۶۰۹ دشت در کشور داریم که متأسفانه به دلیل اضافه برداشت‌های آب، ۴۲۲ دشت در وضعیت بحرانی قرار دارد”. او اضافه کرد: “بیش از ۳۰۰ دشت دچار فرونشست شده‌اند که باید برای آن فکری کرد.”

این اعتراف عیسی بزرگ‌زاده به‌وضوح به ما یادآور می‌شود که جمهوری اسلامی فقط متخصص ازبین‌بردن زندگی یک جامعه ۸۶ میلیونی نیست؛ فقط تخصص در گسترش وسیع اعتیاد و تن‌فروشی و فقر و خودکشی‌های گسترده ندارد که حتی کودکان ۱۰ساله را هم به کام خود می‌کشد. عیسی بزرگ‌زاده به نمایندگی از یک حکومت به زمخت‌ترین و بی رحمان‌ترین شکل ممکن می‌گوید ما فقط متخصص در این زمینه نیستیم که طبیعت ایران را به یک ویرانه تمام‌عیار تبدیل کنیم، طوری که اگر “در بر همین پاشنه بچرخد” با شرایطی روبرو خواهیم شد که انگار یک بمب اتمی وسط ایران منفجر شده باشد.

زندگی برای مردم ایران تحت حاکمیت جمهوری اسلامی یک عذاب الهی دائمی است. این را مردم خوب می‌دانند که برای تغییر شرایط در همه زمینه‌های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن از شر این آفت و بلای اجتماعی خلاص شد. خلاصی از دست جمهوری اسلامی فقط جان ما انسان‌ها را نجات نمی‌دهد. طبیعت این خط از زمین نیز فوراً از دست این حاکمان ضد زندگی نجات پیدا خواهد کرد.

فرونشست زمین در ایران به درجه بسیار بالایی به حاکمیت جمهوری اسلامی مربوط است. این جانیان برای خود عمر درازی متصور نیستند. می‌دانند در یکی از همین خیزش‌های توده‌ای به زیر کشیده می‌شوند تا آن روز می‌خواهند مثل خوره هر چه سر راهشان یافت می‌شود را بخورند و نابود کنند و با نابودی زندگی مردم بر دارایی‌های خود بیفزایند و خارج کنند. این مأموریت و هدف این اوباش است. وظایف ما مردم سرنگونی‌طلب و فعالان محیط‌ زیست و هر شخص و گروهی که زندگی را پاس می‌دارند باید تشدید مبارزه از همین حالا تا سرنگونی این حکومت باشد. با سرنگونی این حکومت و برقرار یک جامعه آزاد و انسانی طبیعت نیز در ایران نجات خواهد یافت.

 

سردبیر این شماره: کیوان جاوید

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *