حال‌وش گزارش داد نیروهای نظامی در بخش لادیز از توابع شهرستان میرجاوه، شنبه ۲۳ فروردین دست‌کم ۱۵ شهروند بلوچ فاقد شناسنامه، از جمله چهار زن را تحت عنوان "اتباع افغانستان" با خشونت بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل کردند.

بدون شناسنامه، بدون حقوق انسانی!- سینا پدرام

نشریه ژورنال شماره ۱۰۱۲ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

حال‌وش گزارش داد نیروهای نظامی در بخش لادیز از توابع شهرستان میرجاوه، شنبه ۲۳ فروردین دست‌کم ۱۵ شهروند بلوچ فاقد شناسنامه، از جمله چهار زن را تحت عنوان “اتباع افغانستان” با خشونت بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل کردند. منابع آگاه به حال‌وش گفتند بیشتر بازداشت‌شدگان از روستاییان بومی همین بخش هستند که سال‌ها در این منطقه سکونت داشته‌اند.

صرف نظر از تابعیت این روستاییان باید با اعتراضات خود به کمک این إفراد شتافت و در مقابل تعرض فاشیست‌های اسلامی از جان آنان دفاع کرد. رژیم اسلامی از هر زاویه‌ای که به آن نگاه کنیم یک حکومت فاشیستی اسلامی است که سنگ بنای ایدئولوژیک و حکومتی آن بر اساس تبعیض انسان‌ها بر اساس رنگ، محل تولد، جنسیت، مذهب غیره نهاده شده است.

این فقط پناهجویان افغانستانی نیستند که این‌چنین از دم تیغ فاشیست‌های حکومت اسلامی می‌گذرند. تعداد کثیری از مردم محروم و فقیر این مناطق که دست‌برقضا نسل از اندر نسل در این مناطق جهنم زده زندگی می‌کنند فاقد شناسنامه و فاقد کمترین رفاهیات زندگی هستند. جرم همه این بی‌شناسنامه‌ها  فقر آنها است. فقری که توسط سرمایه‌داران اسلامی به همه آنها تحمیل می‌شود.

ایران نه‌تنها فقط جهنمی برای افغانستانی‌های مقیم این کشور است که جهنمی تمام‌عیار برای فقرا و تهیدستان، خصوصاً در مناطق محروم است و کرامت انسانی‌شان بی‌وقفه پایمال می‌شود. سؤال این است که آیا نقطه پایانی بر این فاجعه انسانی می‌توان متصور شد؟ جواب بدون هیچ تردیدی آری است. با سقوط رژیم اسلامی، بدون شک شاهد سقوط دومینوی رژیم‌های اسلامی در منطقه خواهیم بود. فقط آنگاه می‌توان کرامت انسانی را در این جغرافیای سیاسی گسترده کرد و رفاه را با تمامی امکانات آن بدون هیچ تبعیضی برای تمامی ساکنان منطقه به ارمغان آورد.

تا روز سرنگونی جمهوری اسلامی اما در دفاع از هویت و کرامت انسانی این هیچ انگاشته شدگان هزار کار می‌توان کرد که شناسنامه‌دار شدن و برخوردار شدن از بهداشت و درمان و آموزش رایگان فوری‌ترین آنها می‌تواند باشد.

سردبیر این شماره: کیوان جاوید

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *