مندرج در ژورنال شماره ۹۱۰ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
مقامهای محلی حکومت اسلامی اعلام کردند مدارس در چندین شهر ایران در روز سهشنبه ۲۰ آذر به دلیل آلودگی شدید هوا تعطیل و غیرحضوری خواهند بود. آمارها نگرانکننده است: خوزستان ۱۷ شهر، اصفهان ۱۲ شهر، آذربایجان ۴ شهر، سایر شهرها از جمله قزوین، اراک، ارومیه، آبیک و البرز برخی مقاطع تحصیلی و تهران تمام مدارس و ادارات تعطیل اعلام شدهاند.
تشدید آلودگی هوا در شهرهای مختلف ایران در حالی روی میدهد که موضوع ازسرگیری استفاده از سوخت مازوت در برخی نیروگاهها خبرساز شده است. این در حالی است که آمار مرگومیر سالانه اعلام شده ناشی از آلودگی هوا در ایران ۵۰ هزار نفر میباشد.
در کشوری که دومین منابع گاز جهان را در اختیار دارد و درعینحال میلیاردها دلار برای بلندپروازیهای مالیخولیایی در پروژه هستهای هزینه شده است در حال حاضر هنوز گازوئیل و مازوت سوخت نیروگاهها هستند و دولت حتی در تأمین اینگونه سوخت هم به میزان کافی ناتوان است.
بیاد بیاوریم روزی را که احمدینژاد در فروردین سال ۸۵ دستیابی ایران به چرخه تولید هستهای را اعلام کرد. اما مردم حق دارند بپرسند بعد از اینهمه سال و میلیاردها دلار هزینه صرف شده در پروژه هستهای چه دستاورد صلحآمیزی برای مردم داشته است. آنچه از پرونده هستهای رژیم تاکنون برای مردم رقم خورده است انواع تحریمها و بهتبع آن فقر اقتصادی و مشکلات معیشتی بوده که به این فهرست فلاکت، کمبود آب آشامیدنی و محرومیت از تنفس هوای پاک را نیز باید افزود.
جالب اینجاست که در آموزشهای مذهبی در ایران بارها این شعار را شنیده یا خواندهایم که پاکیزگی نشانه ایمان است. حالا مردم بهوضوح میبینند که سران رژیم، این مبلغان دروغین پاکیزگی و ایمان همه چیزهای خوبی را که وعده دادند نصیب همین شیادان مذهبی شده است. البته این سوداگران مرگ همین حالا هم ممکن است به مردم توصیه کنند که برای پاکیزگی هوا نماز باران بخوانند یا در برابر مشکلات صبور باشند. اما در جهنمی که جمهوری اسلامی برای مردم درست کرده صبر ایوب جایی ندارد. بساط این فسیلهای به لحاظ تاریخی منقرض شده بهوسیله مبارزات مردم برچیده خواهد شد و با خلعید سیاسی از این غارتگران جنایتپیشه شرایط زندگی انسانی فراهم خواهد شد.
سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳