به گزارش خبرگزاری‌های ایران دولت پزشکیان، مجلس و شورای نگهبان در مورد افزایش قیمت بنزین در سال آینده از هم نظری کاملی برخوردار هستند.

بنزین، شوک اقتصادی و وحشت انقلاب! – سینا پدرام

مندرج در ژورنال شماره ۹۳۴ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

به گزارش خبرگزاری‌های ایران دولت پزشکیان، مجلس و شورای نگهبان در مورد افزایش قیمت بنزین در سال آینده از هم نظری کاملی برخوردار هستند. از سوی دیگر رسانه‌ها و مقامات در بخش‌های مختلف در حال آماده‌سازی افکار عمومی برای این اتفاق هستند.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه، رئیس دولت، رئیس مجلس، استاد دانشگاه و هر “ننه‌قمر” سیاسی و سپاهی حکومت اسلامی، عزم خود را جزم کرده‌اند تا به مردم ثابت کنند که قیمت بنزین باید “متناسب با قیمت تولید باشد وگرنه “نان دولت” آجر می‌شود، بودجه بی بودجه و خلاصه پول “یوخده”.

اثبات اینکه چه مقدار پول اختلاس می‌شود و پول فروش ۲۰ میلیون قاچاق روزانه بنزین را در کدام یک از حساب‌های بانکی سران رژیم و سپاه می‌توان پیدا کرد را به خود رسانه‌های داخل ایران می‌سپاریم. نیازی به افشاگری نیست. عمق فساد مالی رژیم اسلامی چنان آشکار است که هر سال بالاترین مکان را در دنیا به خود اختصاص می‌دهد. اما نکته اساسی در این دست‌به‌عصا بودن تمامی ارگان‌های رژیم است. همه با هم موافق هستند اما از نتایج و عواقب این “آزادسازی قیمت” به همدیگر هشدار می‌دهند.

شوک اقتصادی در سیستم سرمایه‌داری کاربردهای وسیع اقتصادی و بعضاً سیاسی داشته و دارد و در هیچ مقطع نتایج آن قابل‌پیش‌بینی نیست. ولی کاربرد شوک اقتصادی در دوره‌ای که جامعه دهه‌هاست که به سرنگونی رژیم کمربسته و در اقتصادی که سال‌ها و دهه‌هاست فرسوده شده و ازهم‌پاشیده است، نه‌تنها کاربردی ندارد بلکه به اعتراضات اجتماعی دامن خواهد زد. معنای واقعی “آزادسازی قیمت‌ها” و ترازکردن “ناترازی‌ها” دزدی از سفره مردم است.

از سوی دیگر به‌حکم شرایط اقتصادی مردم ایران، مکانیسم مبارزه مردم و جامعه در مقابل تورم، گرانی و “آزادسازی” قیمت‌ها در یک‌کلام اعتراضات جمعی و فردی است. تجربه ۲۰۰ سال گذشته تمامی کشورها شاهد این مدعاست و تاریخ معاصر ایران پر از اعتراضات مردم بر علیه گران‌شدن نان و بنزین و مایحتاج دیگر است.

آنچه حکومت اسلامی را وحشت‌زده می‌کند این است که کی و کجا و به چه دلیلی بار دیگر مردم به خیابان‌ها خواهند ریخت. این واقعیت به‌قول‌معروف دیروزود دارد اما سوخت‌وسوز ندارد.

 

سردبیر این شماره: سیاوش آذری

در انتشار یادداشت‌های ژورنال بکوشید

وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi

واتساپ: ۰۰۴۴۷۷۸۸۹۸۸۶۴۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *