مندرج در ژورنال شماره ۱۰۰۴ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
“وریشه مرادی، زندانی سیاسی محکومبهاعدام، با وجود وضعیت نامساعد جسمی و نیاز فوری به عمل جراحی، از رسیدگی پزشکی در زندان اوین و همچنین اعزام به بیمارستان محروم مانده است.”
دلهرهها و دلشورههای قهرمانان زیر حکم اعدام بهسختی درکشدنی است. نمیتوان تصور کرد که ماهها و بعضاً سالها، این کابوس همراه عزیزانی باشد که از شهامتها و دفاعشان از انسانیت باید کتابها نوشت و بزرگشان داشت. انسان شریفی چون وریشه مرادی در دفاع از انسانهای بیدفاع، علیه یکی از کابوسهای قرن بیست و یکم، علیه داعش، با قامتی به استواری کوه ایستاد و در کنار دیگر رزمندگان در مقابله با داعش پیروز شدند. او اینک در دست داعشی به نام جمهوری اسلامی اسیر است که زندانیان را به انواع روشها شکنجه میکند؛ اعتراف اجباری میگیرد؛ اعدامهای نمایشی ترتیب میدهد و از دارو و درمان محرومشان میکند. نگهداشتن حکم اعدام بالای سر زندانی خود بزرگترین شکنجه است. حالا شکنجههای دیگر را هم چاشنی آن میکند.
این شرایط ضدانسانی فقط با صف فشرده انسانیت پاسخ میگیرد. ما تجربههای موفقی از همبستگی مردم دادخواه در مقابله با حکومت آدمکش جمهوری اسلامی داریم. همبستگی قدرتمندی که عقبنشینیهای زیادی به آن تحمیل کرد. بچههای خانه اصفهان را به یاد دارید؟ با هم نجاتشان دادیم. کمپین نجات سکینه محمدی آشتیانی که تاریخساز شد چطور؟ او را هم نجات دادیم. او قرار بود سنگسار شود. توماج صالحی این فرزند شجاع انقلاب هم با مبارزات و اعتراضات ما آزاد شد. وریشه را هم میتوانم از چنگال حکومت نجات دهیم.
میتوانیم حکومت مستأصل اسلامی را عقب برانیم و زندگیهای بیشتری را نجات دهیم. در داخل میتوان کانونهای دفاع از زندانیان درست کرد. به نهادهای دفاع از حقوق بشر نامه بنویسید و وضع زندانیان محروم از دارو و درمان را توضیح دهید. از آنها بخواهید جمهوری اسلامی را ملزم به پاسخگویی در قبال عزیزان زندانی بیمار بکنند. خانواده وریشه میتوانند و باید از همه نهادها و مدافعین حقوق انسانی بخواهند که اهرم فشاری باشند علیه جمهوری اسلامی. رژیم اسلامی باید بداند که شکنجه زندانیان برایش گران تمام میشود. محکومکردن این حکومت بهخاطر نقض حقوق بشر باید تبدیل به یک حرکت بزرگ جهانی برای بایکوت حکومت از همه عرصههای بینالمللی گردد. نجات زندانیان بیمار در گرو همبستگی داخلی و بینالمللی همین امروز است.
سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی
در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید
وبسایت ژورنال:
journalfarsi.com
ایمیل: journalfarsi@gmail.com
اینستاگرام:
journalfarsi
تماس از طریق واتسآپ ۰۰۴۴۷۳۸۸۵۷۵۰۲۰