مندرج در ژورنال شماره ۵۱۱ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)
به گزارش خبرگزاريهاى مختلف، يك هيئت ٧ نفرى مجلس شوراى اسلامى ايران با محمد عبدالکبیر، معاون سیاسی رئیسالوزرا (نخست وزیر) طالبان و مقامهاى ديگر طالبان دیدار کردهاند.
به گزارش بی بى سى در خبرنامه حکومت طالبان آمده است که آقای عبدالکبیر در این دیدار گفته است: “امارت اسلامی (حکومت طالبان) با تمام جهان به ویژه با ایران خواهان تعامل مثبت در فضای احترام متقابل میباشد.” او اضافه کرده است: “افغانستان و ایران مشترکات زیاد دارند و نیاز است تا در بخش های مختلف روابط خوب توسعه یابد.”
در عالم سياست ديدار اين دو قبيله آدمكش و دزد، ناخودآگاه هر خواننده را ياد صحنه هاى جلسات فيلمهاى مافيايى مى اندازد. البته با يك خروار ريش و پشم! از سوى ديگر اوضاع سياسى و اقتصادى رژيم اسلامى آنچنان قاراشميش است كه حتى ارتباط با طالبان هم يك امتياز محسوب ميشود. با وساطت چين و روسيه سر از بريكس در مياورد و در عين حال ظاهرا به يكى از عمده ترين شركاى اقتصادى طالبان تبديل شده است!
معلوم نيست كه بايد الدرم بلدرم هاى رژيم در سياست خاورميانه را باور كنيم يا اين واقعيت را كه همين چند وقت پيش توان جواب چهار گله تفنگچى طالبان را نداشت! از همه سخيف تر و مشمئز کننده تر اظهار لطف طرفين به هم ديگر است. صحنه مضحكى كه قداره بندان منطقه با ناز و كرشمه شترى، البته با عرض پوزش از شتران محترم، به هم ديگر دل ميدهند و قلوه مى ستانند و از “مشتركات طرفين” صحبت ميكنند!
نا گفته پيداست كه يكى از مشتركات ملكوتى طرفين ضديت ذاتى و دينى آنها با زنان اين دو كشور است و اين درست همان زمینه و نقطه اشتراك مبارزات زنان اين دو كشور نيز هست. با هر پيشروى در مبارزات زنان ايران، تمامى ارتجاع منطقه به ويژه ارتجاع اسلامی حاکم در اين دو كشور به لرزه در ميآيند. اين جرثومه هاى قرون وسطايى در يافته اند كه تحولات سياسى ايران دامن تمامى اين حضرات را خواهد گرفت و از اكنون در حال چاره انديشى هستند.
آنچه روشن است بالانس روابط اين دو رژيم “غير متعارف” از يك نقطه تعادل به يك نقطه تعادل در حال نوسان خواهد بود و در بهترين حالت يك “تعادل مافيايى” است. رمز روابط اين دو رژيم را شايد در اين جمله فيلم پدر خوانده ميتوان خلاصه كرد كه “دوستانت را به خودت نزديك نگه دار ولى دشمنانت را نزديكتر”.
سردبیر این شماره نشریه ژورنال: محسن ابراهیمی
*سایت ژورنال را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید. در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید journalfarsi.com