بند زنان اوین، خط مقدم زن، زندگی، آزادی! - سهیلا دالوند

بند زنان اوین، خط مقدم زن، زندگی، آزادی! – سهیلا دالوند

مندرج در ژورنال شماره ۶۲۲ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

سپیده رشنو، فعال مخالف حجاب اجباری که به چهار سال زندان محکوم شده است، با انتشار یک نامه صوتی خطاب به سروناز احمدی، فعال حقوق کودکان و مترجم در حوزه‌های زنان و کارگری که دوران محکومیت ۶ساله خود را در زندان اوین می‌گذراند، از بند زنان با عنوان “زندان در زندان” و “خط مقدم زن، زندگی، آزادی” یاد کرده است. او گفته است “حالا که بند زنان اوین را زندان در زندان کرده‌اند دیگر چیزی نمی‌تواند جلوی مذاب کلماتم را بگیرد” و “برای من خط مقدم زن، زندگی، آزادی بند زنان اوین است”.

سروناز احمدی و جمعی دیگر از زنان زندانی سیاسی در اوین، حضور مقام‌های قضایی، همان‌هایی که احکام سنگین علیه این زندانیان صادر کرده‌اند را با شعار مرگ بر جمهوری اسلامی، مرگ بر دیکتاتور و قاتل برو گمشو استقبال کردند که در نتیجه‌اش با ممنوعیت‌هایی از جمله ممنوعیت تماس تلفنی و ملاقات روبرو شدند. سروناز احمدی علاوه بر ممنوعیت تماس تلفنی و حق ملاقات، با ممنوعیت ترجمه و عدم دریافت کتاب هم مواجه شده است!

سپیده رشنو، سروناز احمدی، سپیده قلیان، گل‌رخ ایرایی، نرگس محمدی، سها مرتضایی، الهه محمدی، نیلوفر حامدی، انیشا اسداللهی، بهاره هدایت و ده‌ها زن زندانی دیگر حتی در زندان‌ها هم در خط مقدم جنبش انقلابی زن، زندگی، آزادی، علیه حکومت اسلامی با جسارت مبارزه می‌کنند.

وقتی رؤیا حشمتی که به دلیل تن‌ندادن به حجاب اجباری حکم شلاق گرفته بود، هنگام شلاق خوردن زیر لب سرود “به نام زن زندگی دریده شد لباس بردگی، شب سیاه ما سحر شود، تمام تازیانه‌ها تبر شود” را خواند، عملاً نه‌تنها دستگاه قضایی بلکه کلیت حکومت اسلامی که اساسش بر تبعیض جنسیتی بنا شده است را به سخره گرفت و درماندگی و استیصال آنها در مقابل زنان را به نمایش گذاشت.

نامه صمیمانه سپیده رشنو، جلوه‌ای زیبا از همبستگی زنان مبارز است که صف مبارزه علیه رژیم زن‌ستیز و قوانین ارتجاعی‌اش را محکم‌تر، استوارتر و پویاتر می‌کند. صفی که حتی علی‌رغم زندان و شکنجه و شلاق هم دست از مبارزه نمی‌کشد.

مبارزه زنان در طول حاکمیت اسلامی ثابت کرده است که این حکومت با تمام قوانین ارتجاعی‌اش علیه زنان و با تمام دستگاه عریض‌وطویل سرکوبش در مقابل زنان شکست خورده است. این مبارزه تا نابودی کامل این حکومت ادامه خواهد داشت.

 

سردبیر این شماره: محسن ابراهیمی

سایت ژورنال را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید. در انتشار یادداشتهای ژورنال بکوشید journalfarsi.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *